Organisatie

 

De Därpsdoagen Ugchelen wordt georganiseerd door een (sinds januari 2018) nieuwe groep vrijwilligers, aangesloten bij Vereniging Ugchelens Belang uit Ugchelen. 

 

Onder leiding van de nieuwe voorzitter Stanny Schapendonk, wil deze groep Ugchelen opnieuw doen bruisen. Het dorp is een prachtig dorp met ongeveer 7700 inwoners, een fantastisch grote groep om de komende jaren door en voor elkaar iets te betekenen. 

 

Missie

 

Het Ugchelens Belang vertegenwoordigt niet alleen de leden van de vereniging, maar ook Ugchelen als dorp. Vanuit het noaberschap is er plek en ruimte voor iedereen die Ugchelen een warm hart toedraagt en zou dit vanuit de vereniging terug kunnen verwachten. Door en voor het dorp Ugchelen.

 

 

Visie

 

DeDärpsdoagenUgchelen zijn een positieve ontmoetingsplek voor dorpelingen, gevestigde verenigingen & organisaties, bedrijven en hun achterban, van jong tot oud. De sociale cohesie wordt versterkt door het uitdragen van het dorpsgevoel voor, tijdens en na de dagen met als doel het creëren van nog grotere sociale en veilige omgeving om in te wonen, werken en te leven.